Training

Opleidingen en supervisietrajecten op maat rond versterken van veerkracht, stress- en burn-outpreventie.

Opleiding

Ik werk graag opleidingen/workshops/groepssessies op maat uit rond veerkracht , stress- en burn-out preventie.

Het is mijn passie om mensen te inspireren, te prikkelen, uit te dagen,…en zo hun balans in evenwicht te brengen en te houden.

Op vraag ga ik samen op weg om een aanbod op maat uit te werken. Ik vertrek vanuit recente inzichten, maar bouw voldoende ruimte in voor interactie en praktische oefeningen om de opleiding te vertalen naar de eigen context.

Vanuit mijn professionele ervaring heb ik medewerkers in de onderwijs- en zorgsector zien worstelen met hun balans. Door de economische realiteit staat hun motivatie onder druk en lopen ze tegen de grenzen van hun eigen bevlogenheid. 

Ook leidinggevenden stellen zich de vraag hoe ze hun team veerkrachtiger kunnen maken, hoe ze hun medewerkers leren omgaan met stress en hoe ze burn-out kunnen voorkomen en opvangen.

Graag ga ik met deze sectoren en deze doelgroepen verder aan de slag.

Ik geloof ook heel sterk in groepssessies voor particulieren.  Het aanbieden van laagdrempelige educatieve groepscursussen voor mensen met alledaagse psychische vragen (zoals stress, slaapproblemen, piekeren, onzekerheden als ouder/opvoeder…) kan de stap naar ondersteuning en hulp sterk verlagen en versterkend werken in een vroeg stadium. Ik richt me op samenwerking met groepspraktijken van huisartsen,  scholen, mutualiteiten, diverse lokale actoren… om hierin een aanbod op maat van de doelgroep uit te werken. 

 

Supervisie

Supervisie is een leertraject onder leiding van een deskundige.  Centraal staat het uitwisselen van ervaringen en het reflecteren.  Doelstelling is het intercollegiaal leren, het uitwisselen van kennis en expertise om eigen deskundigheid te versterken.

Ik kan supervisietrajecten aanbieden voor HR-medewerkers, welzijnsmedewerkers en leidinggevenden. Vanuit mijn ervaring heb ik een brede kennis opgebouwd in de zorgsector/non-profit.

Neem gerust contact op om een mogelijk traject op maat verder te bespreken.

Praktijkadres:
Katleen Moortgat
Lange Dweersstraat 38
9190 Stekene

Erkend psycholoog – 712117719

www.linkedin.com/in/katleen-moortgat-1117287